torstai 10. joulukuuta 2009

Toinen asia, mikä ärsyttää on eläimiin kohdistuva sanoinkuvaamaton julmuus. Lähestulkoon jokainen tuote on jossain tuotekehityksen vaiheessa testattu eläinkokeilla. Ja eläinkokeet eivät edes ole aina luotettavia! Kaikki lajit reagoivat eritavoin erilaisiin kemikaaleihin ja yhdisteisiin eli eläinkokeet ovat aivan turhia! Ja sitäpaitsi eläinkokeille on vaihtoehtoisia tutkimusmenetelmiä. JA vain pieni osa elänkokeista tehdään sairauksien parannuskeinojen kehittämiseen, sitäpaitsi maapallolla on muutenkin liian paljon ihmisiä, joten ei ole lainkaan luonnotonta minkäli ihmisiä kuolisi johonkin tautiin, onko pakko aiheuttaa muillekkin lajeille tuskaa sen takia? Ja rahoituksen puutteellisuuden takia, kun eläinkokeet ovat halvempia? ARGH

Olen myöskin henkilökohtaisesti joutunut kokemaan eläimiin kohdistunutta julmuutta. Äitini, alkoholisti kun on, ei osaa pitää kissoista huolta. Ja nyt kun en enää asu kotona, kuka pitää kissoistani huolta? Se hullu ei anna kissoja tänne minulle, koska uskoo ettei hänellä ole mitään alkoholi ongelmaa!
Ja kämppis ei osaa pitää koirastaan huolta lainkaan, minä tietysti vien sitä pihalle ja ruokin ja pesen. Mutta kun käyn koulua. Monta kertaa koulun jälkeen koira on joko paskonut ja kussut keittiön lattialle tai on tuskissaan kun yrittää pidätellä.
En haluaisi kirjoittaa tällaista kämppiksestäni, rakastan häntä. Mutta tämä on saatava ulos jotenkin... Jotenkin tunteeni ovat ristiriidassa näiden asioiden kanssa ja se tekee minut surulliseksi ja vihaiseksi ja syylliseksi. Viilsin eilen(tatta-daa) Se on ihme juttu, kun minusta omilla jäljillä ei ole niin väliä, mutta olen kiljua kauhusta jos satun näkemään ystävän jälkiä..Niin tosiaan takaisin asiaan, siis: kun en osannut sisäistää paria asiaa, kerron siitä kai psykologille, kun en halua kuitenkaan kertoa julkiseen blogiin sitä mitä tapahtui. Vai hetkonen mistä olinkaan kirjoittamassa?

"Alempiarvoisella olennolla"
taataan ihmisen terveys, kiduttamalla sitä, ja se "alempiarvoinen olento" pitää seuraa, mutta siitä ei voi/jakseta pitää kunnolla huolta?!
Oksettaa. Kiukuttaa ihan tuhottomasti. Täällä asuvalla koiralla ei ole niin kovaa hätää, onneksi. Mutta entä kissani? Kaikki muut laiminlyödyt kotieläimet ja koe-eläimet?
Ja vasta eilen illalla oli uutisissa sikojen suoraan sanottuna pöyristyttävistä oloista. Ihan niinkuin en olisi jo tiennyt asiasta, mutta silti. Ja on varmaan kivaa mennä Sepon luokse jouluksi kun se on tietysti ostanut isoimman possun minkä kaupasta löytää ja vaikken syökkään sitä, joudun haistamaan ja näkemään sen ja seuraavana puklaan puuroa WC:ssä.

-Raven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DEAD