lauantai 22. elokuuta 2009


"I've always been misrepresented. You know, I could dress in a clown costume and laughwith the happy people but they'd still say I'm a dark personality."
-Tim Burton.

Päätin lopettaa puhelinmyynti hommat. Musta ei vaan ole siihen. Sain kannustavaa kommenttia työnantajalta: "ääneen pirteyttä, ei täällä hautaustoimistossa olla." En saa ääntäni tämän pirteämmäksi, olen pahoillani. Ja en usko tuotteeseeni. Uskon yksilönvapauteen, joten uskon, jos joku sanoo "ei". Eikä mun itseluottamus riitä kuunnella tunnista toiseen kuinka ihmisiä ei voisi vähempää kiinnostaa. Puhelujen soittaminen on pelottavaa, kiireiset miehet ovat kaikista pelottavampia, yritä siinä nyt itku kurkussa änkyttää että täällä myydään lehtiä ja sitten pitäisi vielä kuullostaa pirteältäkin.. Ehkä sopisin paremmin hautaustoimistoon?
Nykyajan ihmisillä on liikaa aikaa, liikaa rahaa ja liikaa ruokaa, joten kohta mikään ei riitä niille. Muutan metsään asumaan eläinten kanssa.
Täällä tunnelissa ei vieläkään näy valoa. Syömishäiriöiset ystävät purkavat ahdistustaan heille ominaisella tavalla eivätkä tiedä miten sattuu katsoa sivusta. Sanovat että lopettavat muista välittämisen että olisi paremmin aikaa laihduttaa. Sanovat että eivät ansaitse muuta kuin kuolla.
Näin kamalaa unta, liittyen viiltelyyn. Siinä oli semmoinen tyyppi, joka hakkasi rannettaan taltalla. Se oli aika groteskia, mutta voisin piirtää sen paperille sitten kun on aikaa.


~Raven.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DEAD