keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Nomen est Omen.


Lasten kasvatus on oikeasti ihan tajutonta aivopesua. Miettikääpäs... Mikäli teille on pienestä asti aamusta iltaan hoettu, että olette maanvaiva, ette osaa tehdä mitään oikein ja olette tyhmiä, teistä luultavsti tulee maanvaivoja ja tyhmiä ihmisiä, jotka eivät osaa tehdä mitään oikein.
Kaikissa itsensäkehitys kirjoissa hoetaan, ettei pidä ottaa vaikutteita ulkomaailmasta, jos haluaa olla tasapainoinen ja valaistunut, mutta lapset eivät toimi näin -he ovat apinoita ja isä ja äiti ovat jumalia. Ja mikäli vielä aikustuttuannekin ryvette itsesäälissä kokemienne verbaalisten vääryyksien takia, teistä varmana tulee entisiä maanvaivoja ja nykyisiä itsemurha tapauksia.
En ikinä hanki lapsia...

1 kommentti:

  1. mä muistan että isän ja äidin ylivertaisuus alkoi karista sinä yhtenä yönä kun nukuttiin jostain syystä olohuoneessa ja kuunneltiin hereillä kauhuissaan kun ne heitteli toisiaan jollain esineillä ja tappeli vessassa. sen jälkeen mun suhde niihin muuttui eikä tullut ikinä enää ennalleen. ne yritti aivopestä mua etiikalla ja humaanisuudella jne. mutta siitä ei ollut mitään hyötyä, teeskentelin kiinnostunutta mutta olin immuuni aivopesulle. niin on hyvä, mutta koska sisarukseni eivät olleet sille immuuneja, suhteeni niihinkin kärsii juuri siitä syystä. useimmat lapset ovat tahdottomia vanhempiensa egon jatkeita vielä aikuisinakin. kai sillä lailla perinteet ja tavat peritään sukupolvelta toiselle, ja sitä aika lailla häiriintynyttä asetelmaa pidetään normaalina. O.o elämälläni on eri suunta kuin se mihin mua lapsena yritettiin pakottaa, ja vaikka se johtaa pimeään niin se on ainakin jotain omaa ja riippumatonta kenenkään toisen mielipiteistä.

    VastaaPoista

DEAD