perjantai 18. toukokuuta 2012

Kysyisin, Jos Uskaltaisin.

En voi koskaan tietää millainen olen. Voin vakuuttaa itselleni, että pidän joistakin asioista ja voin tehdä asioita, mutta määrittävätkö ne minut? Todistavatko ne loppujen lopuksi mitään?
Ihminenhän osaa jauhaa paskaa loputtomiin eikä paskaa kuitenkaan voi ikinä muuttaa kullaksi.
Voin tutkia menneisyyttäni, sitä tuntematonta myrskyä ja tapahtunutta, mutta leimaavatko ne minut? Eivät minua, ainoastaan sen mitä joskus olin, tuntisinko menneen itseni nyt jos tapaisin?
Viisas ei takerru emootioihin ja illuusioihin, mennettä katson kapealla katseellani enkä edes voi sanoa tietäväni mikä muistoista on todellinen.
Viisas kai eläisi hetkessä, mutta saanko minä koskaan tietää miksi ja minne olen menossa, kuka olen?


 

Muuten... Ill haastoi minut meemiin eikä minua muistaakseni ole koskaan ennen henkilökohtaisesti haastettu, otan tämän vastaan.

Eli mitä ostaisin jos minulla olisi kaikki maailman rahat?

Koska olen vihainen, mietin tällä hetkellä joukkotuhoasetta, mutta jos en nyt kuitenkaan ole tosissani. Sillä olen henkilökohtaisesti ja vakaasti sitä mieltä ettei minulla ole oikeutta alkaa osoitella sormella ketään. Olenko tekopyhä?
Sitä paitsi, tekisikö yksin oleminen minusta onnellisen, tekisikö se minusta onnellisemman jos selvittäisin mikä joissakin ihmisissä minua häiritsee ja pääsisin siitä yli?

Haluaisin ostaa metsän ja hevostilan sekä uuden mustan kynän (MITEN se voi aina loppua kesken?) ...jos olisin mielikuvitukseton.
Vene olisi mukava, jos oppisin soutamaan.
Avaruusalus.... Keskiaikainen miekka.... Dinosaurus.
Öö....Kissan? Koiran? Kunnon teltan? Junalipun?
En keksi mitään mitä voisi ostaa.

DEAD